+31(0)255 524601

Videostreaming

Techno Desk verzorgt zowel voor de professionele markt en de particuliere markt videostream oplossingen.

U kunt hierbij denken aan het verzorgen van een Live stream bij een uitvaart als ook het live streamen van een Gemeenteraad vergadering.

Middels de daarvoor geschikte apparatuur streamen wij HD video naar ons eigen platvorm of een platvorm voor u ingericht.

Middels een computer of ander device zoals I-Pad, I-Phone, Tablet of Android telefoon kunt u de stream bekijken in hoge kwaliteit. Het is mogelijk om deze site voor iedereen toegankelijk te maken of alleen voor degene die hiertoe gemachtigd zijn middels een code welke ingevoerd dient te worden, hierdoor is privacy gegarandeerd.

Indien u dit wenst kan de Live stream ook direct worden opgenomen voor het documenteren van de vergadering of het later kunnen terugkijken van een uitvaart.

Wij kunnen streamen vanaf elke locatie met een aansluiting op het internet maar dit is niet noodzakelijk, ook zonder internet kunnen wij uitzenden. 

 Vanwege de Discriminatiewet is er nu een wettelijke verantwoordelijkheid voor alle openbare gebouwen, winkels en dagelijkse diensten, waaronder banken, vergaderzalen, ziekenhuizen, musea, theaters en huizen van aanbidding om voorzieningen te hebben voor mensen met gehoorgerelateerde problemen .

Met de juiste installatie en keuze van gehoor oplossingen kan Techno Desk ervoor zorgen dat uw oplossing effectief en geschikt is voor de meeste gehoortoestellen.

Techno Desk levert de meest effectieve en discrete oplossingen die beschikbaar zijn. Wij maken een slechthorende installatie welke zijn voorgeschreven in het programma van eisen of wij adviseren u hierin zodat het systeem en ontwerp nauwkeurig aansluit bij specificaties van de lokalen. Gewoonlijk zijn geïnstalleerde systemen voor slechthorende er in twee hoofdvormen: inductief met of zonder lusjes en InfraRood-systemen. De voormalige maakt gebruik van een geïnstalleerde lus van bekabeling die een signaal uitstraalt dat weer wordt opgevangen door de meeste standaard gehoorapparaten. Het infra Rood systeem werkt met een zender waar het geluidsysteem van de zaal wordt gekoppeld aan de infraRood zender  en het geluid wordt ontvangen door speciale InfraRood-ontvangers, waarvan er één wordt verstrekt aan aan elke slechthorende in de ruimte .