+31(0)255 524601

Ringleidingen

Slechthorende voorzieningen
Vanwege de Discriminatiewet is er nu een wettelijke verantwoordelijkheid voor alle openbare gebouwen, winkels en dagelijkse diensten, waaronder banken, vergaderzalen, ziekenhuizen, musea, theaters en huizen van aanbidding om voorzieningen te hebben voor mensen met gehoorgerelateerde problemen .

Met de juiste installatie en keuze van gehoor oplossingen kan Techno Desk ervoor zorgen dat uw oplossing effectief en geschikt is voor de meeste gehoortoestellen.

Techno Desk levert de meest effectieve en discrete oplossingen die beschikbaar zijn. Wij maken een slechthorende installatie welke zijn voorgeschreven in het programma van eisen of wij adviseren u hierin zodat het systeem en ontwerp nauwkeurig aansluit bij specificaties van de lokalen. Gewoonlijk zijn geïnstalleerde systemen voor slechthorende er in twee hoofdvormen: inductief met of zonder lusjes en InfraRood-systemen. De voormalige maakt gebruik van een geïnstalleerde lus van bekabeling die een signaal uitstraalt dat weer wordt opgevangen door de meeste standaard gehoorapparaten. Het infra Rood systeem werkt met een zender waar het geluidsysteem van de zaal wordt gekoppeld aan de infraRood zender  en het geluid wordt ontvangen door speciale InfraRood-ontvangers, waarvan er één wordt verstrekt aan aan elke slechthorende in de ruimte .