+31(0)255 524601

Geluid

 

 

Verhuur

De huidige klanten vragen om maatwerk-oplossingen op het gebied van faciliteiten voor zijn presentatie. Wij begrijpen dat u deze wensen niet volledig zelf kunt invullen. Daarmee kan Techno Desk u helpen.

Uw presentatie maken wij tot een succes!
Als organisator van een evenement heb je veel aan je hoofd. De locatie moet in orde zijn, de catering moet besteld worden en de uitnodigingen moeten op tijd de deur uit. Op veel evenementen is daarom de beeld- en geluidstechniek een onderschat aspect.Toch is dit een absolute voorwaarde voor succes. Vertel uw wensen, dan neemt Techno Desk de verantwoordelijkheid voor de techniek volledig van u over.

De afdeling verhuur van Techno Desk is zeer divers, voor alle audiovisuele producten kunt u hier terecht. Losse verhuur is uiteraard mogelijk, maar er zijn ook complete sets beschikbaar. Techno Desk heeft de mogelijkheid grotere projecten te doen zoals bijvoorbeeld; video-conferencing, maar ook LIVE registraties van congressen, recepties enz. De afdeling verhuur zorgt in overleg met u voor transport, installatie en bediening van de apparatuur.


Assortiment

Omdat elk evenement weer anders is heeft Techno Desk geen standaardpakketten. De technici van Techno Desk willen u graag adviseren welke apparatuur het beste is voor uw evenement en kunnen u altijd praktische en leuke ideeën aandragen.
Huren van klein tot groot

Elke verhuuraanvraag wordt met grote zorg behandeld. Of het om een kleine projector voor één dag gaat, of om een groot, meerdaags spektakel met licht, geluid en plasmaschermen. Een greep uit ons assortiment:

· LCD-,CRT- en DMD-grootbeeldprojectoren,monitoren
· Spreeksets, mengpanelen, versterkers alle denkbare luidsprekers
· Draadloze microfoon systemen
· Simultaan vertaalapparatuur
· Secondaire vergader hulpmiddelen flip-overs en whiteboards
· Flatscreens & informatiesystemen.
· Computers, (draadloze) netwerken en laptops.


Wanneer u meer wilt weten over onze verhuurmogelijkheden en prijzen is één telefoontje genoeg. Of maak een afspraak met één van onze medewerkers van de verhuurafdeling.