+31(0)255 524601

Uitvaart / Rouwcentra

 

Vaste installaties voor de uitvaart branche

Techno Desk verzorgt de installatie van AV systemen in crematoria/begraafplaatsen  en uitvaartcentra. Hierbij installeren wij complete systemen met beeld en geluid voorzien van onze unieke uitvaart player waar beeld en geluid eenvoudig kunnen worden weergeven tijdens de uitvaart ceremonie. Voor genodigde welke niet Live bij de uitvaart aanwezig kunnen zijn door bijvoorbeeld Corona maatregelen, is er een video stream systeem waarmee de mogelijkheid is voor kijkers thuis om me te kijken tijdens de dienst. Er staat veel druk op. Het vastleggen van het beeld en het streamen daarvan moet zeker bij een uitvaart perfect verlopen niets is vervelender als en dienst niet is opgenomen of als halverwege de stream stopt. Daarom hebben wij ons eigen streaming platform ingericht. Geluid en beeld komen perfect binnen wanneer men inlogt op een daarvoor ingericht platform wat speciaal voor de desbetreffende organisatie wordt ingericht.  Voor het streamen van video en het agenderen hebben wij ook ons eigen software pakket ontwikkeld waardoor het beheren hiervan eenvoudig is te realiseren. Middels eenvoudige vormgeving en intuïtief te bedienen knoppen kunnen de diensten worden voorbereid. De perfecte afstemming van beeld en geluid is tijdens een uitvaartplechtigheid extra belangrijk en heeft daarom onze volle aandacht.  Onze focus ligt op gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid van de beeld- en geluidsapparatuur, zo beperken we de kans op fouten, crashes of falende apparatuur tot het absolute minimum.

Uitvaart op locatie verhuur 

Mensen trekken steeds meer hun eigen plan als het om de uitvaart van hun naasten of henzelf gaat. Goed om te weten dat uitvaart op locatie ook mogelijk is. In het dorpshuis, de achtertuin of in de huiskamer of bedrijfshal: het kan allemaal.

Een mobiele geluidsinstallatie met ingebouwde accu en een krachtige versterker is de ideale oplossing voor een fraaie audiovisuele begeleiding van een begrafenisceremonie op locatie. Ook kunnen wij de gehele techniek op locatie voor u verzorgen, inclusief audio –en beeldvoorzieningen en videoregistratie.  

Geluid- of beeldopname zijn technieken die tegenwoordig vaak gebruikt worden bij uitvaarten. Na de uitvaart kan men dan in alle rust nog eens de muziek draaien of de video bekijken van de uitvaart.

Geluid en beeldopnames bij uitvaarten
Een van onze specialiteiten is het verzorgen van licht & geluid en het maken van geluid- en/of beeldopnames bij uitvaarten. Of men nu afscheid neemt in een kerk, aula, begraafplaats of in een ander gebouw, wij beschikken hiervoor over de juiste apparatuur en maken op een discrete wijze geluid- of beeldopname. De microfoons en camera’s vallen meestal niet op en onze mensen zijn onopvallend aanwezig om de apparatuur te bedienen.