+31(0)255 524601

MVO

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De Toekomst van de volgende generatie is belangrijk. We hebben de aardbol in bruikleen van de volgende generatie. Wij denken niet alleen duurzaam , maar doen ook duurzaam! Net als vele op de wereld realiseren wij ons ook hoe belangrijk het is dat we onze wereld zo goed mogelijk door kunnen geven aan onze kinderen. Wij zien maatschappelijk verantwoord ondernemen dan ook niet als een modeverschijnsel maar een stuk zelfbesef van hoe met ons milieu om te springen, en dan ook zeker op de lange termijn. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de diensten die wij leveren, durven initiatief te nemen om zaken efficiënt af te handelen en implementeren waar nodig nieuwe werkwijzen.

Customer Centric

Wij streven ernaar de verwachtingen van onze klanten te overtreffen als het gaat om kwaliteit, snelheid en dienstverlening. Wij luisteren naar onze klanten en zijn voortdurend op zoek naar diensten die aansluiten bij de behoeften van onze klanten.

Team Spirit & Passion

Wij handelen vanuit de overtuiging dat de inspanningen van een team altijd tot een groter resultaat leiden dan die van één individu. Het succes van Techno Desk is het succes van een gedreven en gepassioneerd team.

Integrity

Wij zijn eerlijk in wat we doen, en wij doen alles wat binnen ons vermogen ligt om na te komen wat we beloven. Als betrouwbare partner handelen wij zaken correct en zorgvuldig af volgens de regels en procedures van het Veiligheid, Gezondheid en Milieu zorgsysteem en de wettelijke bepalingen. Met als resultaat dat wij langdurige relaties met collega’s, klanten en toeleveranciers hebben.

Excellence in Performance

Wij handelen op een kwalitatieve, efficiënte en kostenbewuste wijze. Wij leggen ons toe op taken met toegevoegde waarde voor onze klanten en ons bedrijf.

 

Hergebruik

Techno Desk hergebruikt enkele producten -indien deze hiervoor in aanmerking komen- die door ons worden gedemonteerd bij de klant en die na een onderhoudsbeurt nog enkele jaren meekunnen.  Deze producten worden ingeruild en rechtstreeks opnieuw in de markt gezet na een onderhoudsbeurt. Hierdoor wordt de afvalstroom tot het minimum beperkt en de klanten met een kleinere budget zijn content met goede apparatuur voor een gereduceerde prijs. 

Afval

De afvalstroom van de Techno Desk is ook volledig gereguleerd. Alle afvalstoffen worden strikt gescheiden ingezameld en afgevoerd. Papier/karton, metalen, plastic en restafval worden professioneel verwerkt door afvalverwerker Sita.