+31(0)255 524601

Bose Pro Partner

 

Techno Desk Audiovisueel partner van Bose Professional

Bose Professional Systems Division biedt uitzonderlijk hoogwaardige geluidsoplossingen voor een breed scala aan commerciële toepassingen - hotels, bars, restaurants, winkels, recreatiecentra, grote bedrijfsfaciliteiten, sportvelden, pretparken en bezoekerscentra. Bose heeft besloten dat alleen gekwalificeerde Pro-Partners toegang hebben tot het assortiment professionele producten en systemen en dat ze ervoor zorgen dat de hoge kwaliteit van het product wordt ondersteund door de kwaliteit van de installatie, installatie en inbedrijfstelling.

Techno Desk Audiovisueel is sinds de vroege jaren negentig een professionele Bose-dealer en bij de oprichting van het Pro-Partner-netwerk in 2003 was Techno Desk Audiovisueel een van de bedrijven welke werd geselecteerd met toegang tot professionele producten van Bose proffesional met de daarbij behorende technische en zakelijke criteria.  De bedoeling een sterk dealer netwerk, met afzetmogelijkheden in heel het europa, met hoog opgeleid personeel in staat om het volledige assortiment Bose producten aan te bieden, te installeren en te bedienen op het hoogste professionele niveau. Techno Desk is daardoor een geautoriseerde installateur van Bose Professional Speakers & Bose Sound Systems. Bose heeft besloten dat alleen contractmedewerkers Pro-Partners toegang hebben tot het assortiment professionele producten en systemen en dat ze ervoor zorgen dat de hoge kwaliteit van het product wordt ondersteund door de kwaliteit van de installatie, installatie en inbedrijfstelling.

Waarom Pro Partners?

Als Pro-Partner kunnen we een Bose-systeem ontwerpen voor uw locatie met professionele  ondersteuning van Bose wanneer daar behoefte aan is, bijvoorbeeld een bezoek aan Bose Purmerend om daar in de Bose showroom kennis te maken met de diverse soorten luidsprekers en apparatuur van Bose.

Bose Professional bestaat uit een gespecialiseerde groep ingenieurs, productmanagers, technische ondersteuningsspecialisten en klantenservice- en sales teams die professionele audiodesigners en -consultants helpen om nauwkeurige, betrouwbare en rendabele oplossingen te ontwikkelen. Bose ontwikkeld al meer dan drie decennia innovatieve luidsprekers, elektronica en software voor veeleisende professionele toepassingen.