+31(0)255 524601

Live Videostream

Buiten dat wij livestreaming van uw evenement op locatie kunnen verzorgen is het ook mogelijk om uitzending vanaf onze locatie in Driehuis te faciliteren. Je evenement Live-streamen, een Webinar organiseren of een online talkshow opnemen kan vanaf onze studio in Driehuis.

Bij Techno Desk audiovisueel hebben we een professionele grote en kleine opnamestudio ingericht om dit te realiseren. U kunt zich concentreren op de inhoud, wij verzorgen de techniek en andere daarbij behorende randzaken. Wij als specialist verzorgen de gehele techniek en zorgen voor de beste camera positie en audio weergave zodat u zich totaal kan richten op de inhoud. Techno Desk begeleid u tijdens en het evenement.

In ons prachtige gebouw –ontworpen door de Nederlandse architect Dudok-  zijn alle faciliteiten aanwezig om uw Webinar tot een succes te maken. Indien u dit wenst zijn er meer mogelijkheden zoals het verzorgen van de lunch of andere facilitaire wensen.  Goed om te weten dat onze locatie eenvoudig is te bereiken met trein en bus. De bus vanaf het Haarlem station (10 min) stopt op een steenworp afstand  vanaf onze locatie.