+31(0)255 524601

Cultuur / Theater

De culturele sector in Nederland blijft zich ontwikkelen. Techno Desk inspireert deze sector door innovatieve- en creatieve audiovisuele oplossingen aan te bieden. Het is ons doel om de bezoekers op een pakkende manier te informeren en te vermaken. 

Techno Desk heeft veel ervaring binnen de cultuursector. Wij geven u graag advies over de meest uiteenlopende inspirerende mogelijkheden. Want, net als de culturele sector, werken wij zo inspirerend en vernieuwend mogelijk.

De wensen van bezoekers van culturele centra zijn vaak ongelimiteerd. Schilderen, muziek spelen en dansen: een cultureel centrum biedt de mogelijkheid tot het uitoefenen van al deze creatieve activiteiten. Wij dragen ons steentje bij in dit creatieve proces om een u van een audiovisueel systeem te voorzien wat hier precies bij aansluit. Wij zullen dan ook altijd klaar staan om in een net zo creatieve wijze met u mee te denken.

Een voorbeeld van onze geleverde diensten is te vinden in cultuurcentrum Pier K in de Haarlemmermeer. Zowel als in de vestiging in Hoofddorp als in de vestiging in Nieuw-Vennep hebben wij onze diensten geleverd conform de creatieve wens van de gebruiker. Een voorbeeld hiervan is onder ander het installeren van diverse geluidsinstallaties in de oefenruimtes en het voorzien van het Auditorium van een HD projectie systeem en geluidsinstallatie. 

Waarmee kunnen wij u op audiovisueel gebied inspireren? Het begint, heel eenvoudig, bij een geheel vrijblijvende kennismaking!

Of maak een afspraak via het contactformulier Klik hier