+31(0)255 524601

Kerken / Religie

       

Kerken en gebedshuizen in het hele land zijn afhankelijk geworden van audiovisuele technologie (luidsprekers, slechthorende voorzieningen, projectieschermen, verlichting, video streaming apparatuur, etc.) Dit alles om met hun congregaties te communiceren. Naarmate kerkgebouwen groter worden en de aanwezigheid van kerkleden toeneemt, worden deze systemen steeds belangrijker om de missie van de kerk goed over te brengen.
Techno Desk Audiovisueel is gespecialiseerd in het leveren van deze gespecialiseerde audiovisuele installatieservices voor kerken en gebedshuizen. Altijd op de eerste plaats in onze werkwijze is de toewijding die leden van de kerk en de gemeente hebben voor hun gebouwen van aanbidding. Audiovisuele systemen in kerken hebben zich de afgelopen jaren aanzienlijk ontwikkeld met de introductie van multimediaprojectiesystemen op grote schermen en platte schermen voor het weergeven van berichten en gebeden.

Wij zijn experts bij het integreren van Audiovisuele systemen in kerken , onze services en installatiemethoden hebben wij aangepast om zo min mogelijk het karakter van uw plaats van aanbidding aan te tasten waarbij goed verstaanbaar geluid een vereiste is. Na een eerste locatiebezoek zullen onze deskundige adviseurs de meest gebruikersvriendelijke passende oplossing ontwerpen, rekening houdend met al uw behoeften en met minimale gevolgen voor de esthetiek. Wij bieden een complete professionele service, inclusief een uitgebreid assortiment professionele audiovisuele apparatuur, samen met deskundig advies over de nieuwste producten en hoe ze kunnen bijdragen aan uw project.

Sint-Aghathakerk Beverwijk
Een voorbeeld waarbij een Bose line array luidsprekersysteem systeem is toegepast.