+31(0)255 524601

Discussiesystemen

Vergader en discussiesystemen

Tot het leveringspakket behoren diverse systemen; allen gekenmerkt door een modulaire opzet. Hoewel er verschillende (transmissie) technieken worden gebruikt, is de opzet van een vergadersysteem altijd hetzelfde: er is één voorzitterspost met een aantal deelnemersposten. Het aantal deelnemersposten is (later) gemakkelijk uit te breiden zodat er voor iedere situatie voldoende posten voorhanden zijn. Vergadersystemen zijn leverbaar met een voorziening voor opname middels een extern apparaat. Zo kan een opgenomen vergadering later uitgewerkt en/of geëvalueerd worden.
Daarnaast bieden sommige systemen de mogelijkheid tot stemmen. We kunnen deze systemen verdelen in twee groepen: inbouw- en opbouwsystemen.


Inbouwsystemen

Inbouw systemen maken het mogelijk om de deelnemersposten nagenoeg onzichtbaar te plaatsen, waarbij alleen de microfoon en spreekknop zichtbaar zijn.
De bekabeling kan netjes weggewerkt worden in de meubels. Op deze manier wordt een optimale integratie van meubilair en techniek bereikt.

Opbouwsystemen

Opbouwsystemen zijn ideaal voor gebruik in ruimtes die niet continu in gebruik zijn als vergader- of discussieruimte. De losse deelnemersposten worden geplaatst op het moment dat ze nodig zijn. Het voordeel van een opbouwsysteem is dat het aantal deelnemers per vergadering gemakkelijk is uit te breiden of te beperken. De deelnemersposten communiceren met elkaar middels een draadverbinding.

 

Draadverbinding

Zoals hierboven genoemd, worden de deelnemersposten middels een draad met elkaar verbonden. Aangezien de onderlinge communicatie volledig digitaal verloopt, is de kans op storingen minimaal. Indien de ruimte is voorzien van niet verplaatsbaar meubilair, is het mogelijk om een gedeelte van de bedrading onzichtbaar weg te werken. Hierdoor wordt het plaatsen van de deelnemersposten vereenvoudigd en versneld.

Taiden heeft een zeer volledig assortiment producten en oplossingen voor conferenties inclusief discussie, stem en vertaalmogelijkheden. Taiden onderscheidt zich door gebruik te maken van Infrarood technologie. Hierdoor wordt WiFi storing en vervuiling voorkomen.
Conferentie oplossingen kunnen geheel op maat worden samengesteld aan de hand van de wensen van uw klant. Wij adviseren u hier graag in.

Het Taiden conferencesystemen assortiment bestaat uit onder andere:
Digitale congressystemen
Digitale infrarood taaldistributiesystemen
Voting systemen
Digitale naambordjes
Overkoepelden bedieningsystemen
Vol automatische video tracking oplossingen
Conference management application software
Matrix switchers
Draadloze IR systeem uniek in zijn soort en gegarandeerd storingsvrij