+31(0)255 524601

Testimonials

John Buch Frans Hals Museum Haarlem

Het museum heeft al een jarenlange samenwerking met Techno Desk. Wat mij het meest in Techno Desk aanspreekt zijn de eenvoud en de snelheid van het handelen. Ook in het weekenden bij storingen en calamiteiten staan zij paraat en verlenen de benodigde assistentie.

Zij begrijpen dat voor het museum de “show must going on”.  Het museum heeft destijds vooral voor Techno Desk gekozen omdat zij dé passende oplossingen boden voor onze audiovisuele problemen. In het verleden waren meerdere partijen die ondersteuning verleenden, maar bij Techno Desk is alles in één hand en dus heeft het museum slechts één aanspreekpunt.   

Verder speelden de klantvriendelijkheid en klantgerichtheid van Techno Desk een grote rol. Met Techno Desk hebben we een fijne samenwerking: vriendelijk, flexibel en oplossingsgericht. Techno Desk is voor mij de perfecte mix tussen meedenken en ontzorgen.

Het museum heeft in samenwerking met Techno Desk een groot visueel spektakel ontwikkelt, waarin zij alle audiovisuele aspecten hebben opgepakt en in één levendige presentatie hebben gegoten. Deze presentatie is ook een belangrijk onderdeel van onze tentoonstelling.

Ik beveel Techno Desk zeker aan omdat het bedrijf doet wat het belooft en continu doorontwikkeld en meedenkt.

Marian Schilder Hoofd & Projectleider Tentoonstellingen Allard Pierson Museum

Al jarenlang werken Allard Pierson Museum en Bijzondere Collecties graag samen met Techno Desk voor de techniek bij bewegend beeld en geluid in tentoonstellingen. Techno Desk is een zeer gewaardeerd bedrijf, vooral in de persoon van Edwin Teunissen. Edwin reageert (telefonisch) altijd vrijwel per ommegaande. Denkt mee, houdt rekening met de eisen wat betreft publiek en collecties, en zorgt voor fijne en elegante oplossingen, ook in ons monumentale pand met zijn nissen en 'lastige' plafonds. En nooit stress. Verbeterpuntje is er ook: als ik na afloop van een tentoonstellingsproject een eindverslag opmaak, is soms de facturatie van Techno Desk wat laat.

 

Jeroen van Baekel Director Office Services Fluor BV 

Fluor heeft jarenlange ervaring met Techno Desk. Wat begon met de incidentele inhuur mondde uit in het meedenken en realiseren van een totale metamorfose van het bedrijfsrestaurant in ons voormalige gebouw te Haarlem. Het bedrijfsrestaurant werd hiermee een multifunctionele gebruiksruimte waarin evenementen variërend van townhalll sessies tot sinterklaasfeesten plaats vonden, altijd adequaat ondersteund door de audiovisuele middelen van Techno Desk.
Behalve het bedrijfsrestaurant heeft Techno Desk ook al onze vergaderzalen voorzien van audiovisuele ondersteuning. Eenvoudig, maar technisch betrouwbaar en adequaat.  
Techno Desk onderscheidt zich van anderen door uitmuntende klantgerichtheid en supersnelle service. Ook in geval van ad hoc aanvragen (die wij nog wel eens hadden) konden wij op de hulp van Techno Desk rekenen. Dag en nacht!

Ik kan Techno Desk van harte aanbevelen als partner in audio visuele ondersteuning.